Bent u bij ons geslaagd voor een bruidsjurk? En heeft u een onvergetelijke huwelijksdag gehad?

Wij zijn benieuwd naar uw huwelijksdag en uw bruidsjurk of herenpak. Schrijf een kort verhaaltje over deze dag, en als u wilt, voeg een foto van uw huwelijksdag toe en mail deze naar :

bruidskledingverkoop@gmail.com

De verhalen, eventueel met foto, zullen wij plaatsen op onze website,
www.bruidskledingverhuur.nl.

Het bovenstaande e-mailadres is alleen bedoeld voor uw ervaring. Vragen over onze openingstijden, afspraken maken, bruidsjurken, pakken of accessoires? Op onze website kunt u alle informatie vinden, of neem telefonisch contact met ons op via 070 3558406 voor het maken van een afspraak. Onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag verder.

Lieve mensen van Bruid & Bruidegom,
Begin dit jaar ben ik op internet druk op zoek gegaan naar bruidszaken voor het huren van mijn trouwjurk.
Ik kwam bij jullie terecht, belde jullie op vrijdagmorgen op en de volgende dag stond ik met mijn twee wijze zussen bij jullie op de stoep.
We kregen een warm welkom met koffie en thee en na aan te hebben gegeven wat mijn wensen waren,
kreeg ik heel wat jurken te zien. Het duurde even, maar nadat we bij de laatste jurken waren aangekomen zij ik 'JA' die jurk wil ik wel passen.
Stiekem wist ik eigenlijk al dat dat hem zou gaan worden. Voor de show heb ik nog twee jurken gepast waarvan ik stiekem eigenlijk
ook al wist dat dat ze niet zouden gaan worden. Toen ik de eerste jurk aandeed moesten mijn oudere zussen natuurlijk
een traantje wegpinken....want ja hij stond mij wel erg mooi! Binnen een uur was ik er uit en had ik besloten dat dit hem zou gaan worden.
Daarna ben ik nog een keer terug geweest om de jurk te passen en voor wat accessoires en om de jurk op te halen,
beide keren werd ik heel vriendelijk geholpen en gaf mij dat een goed gevoel!
En ja...op de dag zelf was mijn man helemaal weg van mijn jurk, YES, ik heb de goede keuze gemaakt :-)
Ik ben heel erg blij dat ik mijn jurk bij jullie heb gehuurd en heb er volop van genoten op 30-08-2013.
Hartelijke groeten,
Marie Scholtes-Schildmeijer
Van mevrouw en meneer v/d Wilk

Over het verhaal kan ik kort zijn, het was ondanks de regen een erg mooie dag! 's Ochtends regende het was maar later kwam de zon door en moesten we uiteraard even poseren met de brommers.

Mijn vrouw was erg te spreken over de service bij jullie! We hebben ook veel positieve reacties gehad op de jurk!

Dus ik zal jullie aanraden als er nog eens iemand gaat trouwen!!


Lieve mensen van Bruid en Bruidegom,

Liefde op het eerste gezicht, dat maakte ik mee toen ik bij jullie kwam om mij te oriënteren op een bruidsjurk. Meneer vroeg mij onder andere of ik ook een kleur in gedachten had. Ik streek daarop langs een jurk en ik zei: zoiets vind ik mooi! De jurk was er ook in mijn maat, dus meneer pakte hem uit het rek. Toen dat gebeurde kon ik mijn ogen er niet meer vanaf houden en wilde ik nog maar 1 ding: DIE JURK passen!

Gelukkig paste de jurk ook bij me en zat hij meteen geweldig! Ik had meerdere afspraken staan bij andere winkels, maar ik wist dat ik die ging afzeggen toen ik hem eenmaal aan had!

Vrijdag 14 juni 2013 zijn wij getrouwd en het is helemaal gegaan zoals we hadden gehoopt en gedroomd.

Hartstikke bedankt voor de prachtige jurk en zeker ook voor de geweldige service die jullie hebben geboden!

Lieve groeten,

Yvonne Hoogerdijk-Van den Berg

Wat een goede service, en wat een geduld.
Ik ben samen met mijn beste vriendin, haar dochter, mijn moeder en mijn schoonmoeder naar bruid en bruidegom geweest om een trouwjurk te huren.
Wat een ideale optie, wat moet je thuis met een trouwjurk als je al 23 jaar samen bent 2 jongens hebt van 12 en 9. Je maakt van je jurk geen doopjurkje meer of een wieg.

Maar er werd alle tijd voor ons genomen eerst een selectie maken met wat ik mooi vond. Deze allemaal passen en als je er een nog een keer wilde passen geen probleem. Maar dan ook echt weer met alles erop en er aan. Echt top.

En wat was het geweldig om een dag in zo'n mooie jurk te lopen. Iedereen vond het de perfecte jurk voor mij, er zijn menig traantjes gevallen. Echt een geweldige dag geweest.
Ik zal iedereen aanraden om naar jullie te gaan, de meeste mensen wisten niet eens dat de optie bestond om een jurk te huren.

Ten eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie goede zorgen met betrekking tot de bruidsjurk van Lieke.
We hebben een prachtige bruiloft mee mogen maken in Frankrijk.
Onze dochter woont daar en is op 18 mei met een Fransman getrouwd.
Ze woont daar inmiddels 8 jaar en zij en haar (inmiddels) echtgenoot hebben een zoontje van bijna negen maanden oud.
In Bretagne is het de gewoonte om twee dagen bruiloft te vieren. Een dag de ceremonie en het feest en de tweede dag
het 'retour de marriage'. Dan kun je nog met de andere bruiloftsgasten napraten en nagenieten van het mooie feest.
Zo'n feest hebben wij nu dus mee mogen maken. En het was geweldig.
Het weer was goed, een prachtig voorjaarszonnetje en de temperatuur ongeveer 16 graden.
In het dorp Camors was de huwelijks voltrekking door Madame le Maire zelf.
Het feest was op de camping waar Lieke werkt. En alle gasten, buitenlands of uit Parijs, konden daar
in een mobile home overnachten.
En iedereen kon dus van een goed glas champagne en/of wijn genieten.
Al met al een hele mooi dag en een hele mooie herinnering.

Vriendelijk groet van Els Pronk.
(moeder van de bruid)


Prinses zijn voor een dag
Met die gedachte ging ik op zoek naar een bruidsjurk. Ik ben eigenlijk helemaal niet van al die tierelantijnen, maar trouwen; dat is toch andere koek! Sinds dat ik een klein meisje ben, droom en fantaseer ik hier al van/over. Ik had dus een redelijk goed beeld van de vorm, kleur en stijl van de jurk. Bij bruid en bruidegom kon ik met mijn moeder, zus en vriendin terecht voor een pasafspraak. En ja hoor, ondanks het grote assortiment aan jurken was het bij de tweede jurk al meteen raak! De blik van mijn moeder tijdens het 'Show-moment' zal ik niet snel vergeten. Toen mijn vader ons na afloop zag zei hij: "Je ziet er zo gelukkig uit, ik wil je de jurk graag als cadeau geven". Wow!! Wat een topouders! :-)
Bij alle pasmomenten heb ik mij erg fijn gevoeld, terwijl ik over sommige dingen van te voren best onzeker was. Jullie hebben echt de tijd genomen voor mij en luisteren goed naar wat de bruid belangrijk en mooi vindt.
De hele trouwdag was geweldig, de jurk zat mij als gegoten en; volgens mijn man zag ik er inderdaad als een prinsesje uit!

Ik zal een ieder die op zoek is naar een mooie, op maat gemaakte bruidsjurk aanraden om bij jullie langs te gaan. Ik vond de service en professionaliteit geweldig! Bedankt!

Familie Demirci-Ligthart.
Beste Bruid en Bruidegom,
Afgelopen 8 maart zijn wij met ons hele gezin (inclusief 7 maanden zwanger) in het huwelijksbootje gestapt. Buiten dat het weer die maand maar 1 dag super was, onze trouwdag, maakte ook de kleding de dag compleet. Ik had een mooie witte, aan mijn buikaangepast, trouwjurk bij jullie gehuurd en mijn man een mooi pak bij jullie gekocht. De service en het passend maken van een mooie jurk bij een zwangere vrouw was echt top. Wij hebben enorm veel complimenten gehad en iedereen vroeg of de jurk op maat was gemaakt speciaal voor mij… En dat terwijl ik het bij jullie gehuurd had. Ik wil jullie bedanken voor alles en stuur iedereen met trouwplannen jullie kant op!
Met vriendelijke groet,
Familie Bruin
Hallo lezers,

Sommige herkennen ons wellicht: personeel van Bruid en Bruidegom.
Ook wij hebben de stap gewaagd. Op 12 mei 2012 zijn wij op een bijzondere en grappige manier in het huwelijk getreden. Daar het aanzoek kwam van de witte ridder op het witte paard moest deze trend worden doorgezet: in ridderstijl. Ook alle gasten waren hierop gekleed, wat veel hilariteit met zich meebracht. Ook de entourage was in stijl. Voor ons een grappige, gezellige dag waar we zeker met een glimlach op terug kijken.
Stuur ook jullie verhaal/foto in en laat anderen mee genieten van jullie mooie dag en ervaring.
En nee, wij doen niet mee voor de bon : )

Cees en Carin